Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai  Hobby MuOnline - cia rasite visa reikalinga informacija, noredami zaisti Mu-Hobby serveryje!
[Elgesio taisyklės]
  1. Draudžiama apsimesti admin arba gm. Accountai, kuriuose yra Characteris is raidžiu a d m i n, bus blokuojami ir trinami.
  2. Draudžiama platinti ir naudoti cheat'us, hackus, botus ir pan, dupinti daiktus, naudoti bug'us, žaisti atjungus launčeri, keisti orginalius Client'o failus kitais, kurie suteiktų pranašumą prieš kitus žaidėjus. Visi su tuo susije accountai ar kompiuteriai ir IP adresai blokuojami neribotam laikui.
  3. Draudžiama keiktis, įžeidinėti, pravardžiuoti, reklamuoti bet kokius websaitus, serverius, prekes ar paslaugas ar betka pardavinėt už tikrus bei menamus (kreditus kabutėse) pinigus. Už reklamą gali tekti susimokėti. Reklamuoti galima tik tuos itemus, kurie ideti į Aukcioną.
  4. Draudžiama Characterių pavadinimuose naudoti necenzūrinius žodžius bei naudoti žaidime neatpažįstamus simbolius, pvz. ?|€êóáèê˼. Tokie Characteriai bus trinami, o accountai blokuojami neribotam laikui.
  5. Draudžiama palikti Characterį kelti lvl ir nueiti nuo kompiuterio (AFK).
  6. Draudžiama GM'u prašyti itemų, zenų ar kitų daiktų.
  7. Draudžiama grąsinti kitiems žaidėjams, tuo labiau, GM'ams. Jei skundžiates, meluojate, spaminate, grąsinate, šantažuojate administracijai - Accaunto ir IP banas.
  8. Accountų ar itemų pirkimas iš kitų žaidėjų nerekomenduojamas, jei pirkot Accountą ir jus apgavo, patys esate kalti.
  9. Jei nuspręstum įsigyti Accountą, turi pasikeisti emailą ir slaptažodį ir užsidėti IP apsaugą. Jei neįrašysi savo Emailo, tas kas davė Ąccountą vėl atsisiųs tavo pakeistą slaptažodį ir prarasi Accountą.
  10. Keičiant itemus į kreditus, pirmiausiai reikia siųsti kreditus. Jei itemų negausite, rašykite Adminui, kuris pasistengs grąžinti kreditus (jei siuntei ne mažiau 10 krd) ir nubaus apgaviką.
  11. Įtemų ir accountu pirkimas ir pardavimas už pinigus, jų keitimas į vertingus daiktus ar dalykus bei sąskaitų papildymus yra draudžiamas . Itemai parduodami tik per svetainės Aukcioną už kreditus. Taip pat negalima imti, duoti arba skolinti itemų be užstato. Jei jus apgaus arba itemai pradings dėl laiko atsukimo, neprašykite pagalbos, nes tokiu atveju adminas nepades.
  12. Už accountų ir daiktų saugumą atsako patys žaidėjai. Rekomenduojma užsidėti IP ir SMS apsaugą, dažniau keisti slaptažodį ir registruotą Emailą ir niekur jų neįvedineti , išskyrus įeinant į žaidimą ir muhobby.lt svetainę. Taip pat patariame neatidarinėti įtartinų nuorodų, neatsisiuntinėti įtartinų programų, kad kasnors su spyware ar keylogger nenuskaitytų accounto duomenų ir jų nepasisavintų. Administracija vogtų daiktų neieško ir jų negražina. Praradus accountą teks pradėti žaisti iš naujo.
  13. Accountų ir daiktų pasisavinimai be atlyginimo arba apgaulės būdu netoleruojamos. Accountai ir kompiuteriai, pas kuriuos bus aptikti pasisavinti ar buginti daiktai arba nustatyti prisijungimai prie ištuštintų Accountų ir patys vogti Accountai blokuojami visam laikui, tačiau daiktai negražinami.
  14. Accountų duomenų paviešinimas, daiktų išdalinimas, padovanojimas ar išpardavimas neleistinas. Tokie accountai ir IP adresai su visais personažų daiktais blokuojami visam laikui, o išdalinti daiktai naikinami, o accountai kurie surinko išdalintus daiktus baudžiami blocku visam laikui.
  15. Taisyklės gali būti bet kada keičiamos ar papildomos. Turnyrų ir eventų taisykles nustato Game Masteriai (prižiūrėtojai).
  16. Už taisyklių pažeidimus taikomos baudos: charo blokavimas, acc blokavomas, ip banas laikinai arba visam laikui!
  17. Atsiblokuoti tam tikrais atvejais gali būti leidžiama, tik atlyginus padarytą žalą žaidėjams ir apmokėjus administracijai už sugaištą laiką ar suteiktas paslaugas
  18. Baudžiama be perspėjimo. Taisyklių nežinojimas nuo baudos neatleidžia.
Gero zaidimo!


[Privaloma žinoti]
  1. Niekam nesakyk savo passwordo, adminui jo nereikia ir jis niekada jo neklausia.
  2. Admino yra tik vienas emailas: admin @ muhobby .lt
  3. Adminas NEATRAŠO:
    1. į kvailus klausimus (pvz. "kas yra Blood Castle?"). Tokius klausimus rašykite forume.
    2. jeigu nėra laiške jūsų Accounto ir Characterio vardo
    3. jei nėra trumpai ir aiškiai išdėstyta jūsų problema arba pageidavimai
  4. Adminas iš nieko neprašo daiktų, zenų ar ko nors kito. Jei kas nors prašo, vadinasi jis apsimeta adminu.
  5. Neparduokite vertingų daiktų ir nepasitikėkite žaidėjais, kuriu levelis mažiau nei 100, nes jus apgaus.
  6. Adminas serve neturi nei draugu, nei giminių, nei pažįstamų, jei kas nors sako, kad yra admino draugas, tai jis meluoja.
  7. Jei pamiršai slaptažodį arba jį kas nors pakeitė, svetainėje spausk "pamiršau slaptažodį" .
  8. Slaptažodis atsiunčiamas tik į registruotą e-mailą!!!



[Resetų taisyklės]

  1. Mėnesio Topas nustatomas pagal Characterių padarytą Resetų kiekį.
  2. Mėnesio pradžioje visiems Herojams nustatoma Resets=0 ir Level=1.
  3. Po kiekvieno Reseto Kovotojams suteikiami jau sukaupti Reseto (rr) taškai ir papildomai 1000 tašku.
  4. Naudotojai, kurie mėnesio gale nesukaupė vidutiniškai 1000 rr taškų vienam Kovotojui , žaidime nedalyvauja (BAN).
  5. Mėnesio pradžioje visiems Kovotojams resetų pointai ir statusai pamažėja 10% arba 20%.
  6. Naudotojai, kurie neprisijungia daugiau kaip 6 mėnesius blokuojami, o neatsiblokavus dar per 6 mėn, naikinami galutinai.


  7. Gero zaidimo!